Positiv anmeldelse av Neopangea i Vårt Land:

Newth berører spørsmål som er store og, i alle fall for voksne, relativt kompliserte. Med sitt enkle språk klarer dog forfatteren å vikle kaosteorier, tidsskjelv og mye annet rart fra astronimiverktøykassa inn i en spennende fortelling som griper fra første stund. Newth forklarer enkelt og selvinnlysende. Skulle man klage på noe, måtte det være bokens lengde. Greit nok at vi gjerne skulle hatt mer av Newths stort sett dystre men samtidig hjertevarme fremtidsvisjoner. En kan lure på om Neopangeo hadde hatt godt av et par kapitler til.

Absolutt et effent poeng, da “Neopangea” er en idérik bok. På den annen side er jeg som leser lite glad i trenden med bøker som nærmest av prinsipp strekker seg langt over 200 sider (jada, jeg vet hvor grundig jeg har datert meg med det utsagnet), og som forfatter skriver jeg fortrinnsvis bøker jeg selv har lyst til å lese, så…