Dagbladet har laget en grundig sak på de håpløse nettsidene til den nyåpnede operaen. Jeg måtte prøve fire-fem ganger med forskjellige nettlesere før systemet godkjente min nettbestilling og lot meg få betale. For en gangs skyld var den eneste nettleseren det funket med ikke IE, men Firefox for Windows – det forteller et og annet om grundigheten av testprosessen der i gården. Morsomst er likevel dette svaret fra operaens markeds- og kommunikasjonssjef, Liv Beate Skavdahl:

– Har dere vurdert en løsning der brukeren informeres om hvor mange plasser som eventuelt er ledige, og hvor, før man eventuelt klikker seg videre forgjeves?
– Det er et veldig godt innspill som jeg skal ta med videre.

Så nei, det overrasker ikke det aller minste at du ikke bare kan skrive operaen.no, men må slenge på www. Gudsjetakk finner vi noen med en viss peil på nettet på opera.no… 😉