Fikk nettopp en hyggelig nyhet i sommervarmen: det ser ut som om mitt forlengst kansellerte program Superstreng gikk hen og vant fjorårets European Podcast Award for norske nominerte. Min eminente medprogramleder Magnus Nome overrakte prisen idag (OK, så dumpet han den på verandaen mens jeg var ute og syklet), uten å kunne si mer via telefon enn at noen hadde bestemt at vi laget bedre podcaster enn Blindeforbundet og NRK.

Seems I've won the European Podcast Award for 2008/09 by you.

I mangel av noen overrekkelsesseremoni, vil jeg benytte denne anledningen takke Magnus, Thomas og alle de andre i radiobyrået Både Og. Uten dere og mine trofaste lyttere (og en ikke navngitt jury, samt noen som stemte på Superstreng via nettet) ville det futuristiske plasttrofeet over (jeg merker meg med særlig tilfredshet at det er gitt i kategoren Personality)  ikke ha vært i mine klamme, sommervarme hender nå.
Det var alt om Superstreng idag, bortsett fra at samtlige episoder, proppfulle av intervjuer med smarte forskere og kunnskap du ikke ante at du ville ha, fremdeles finnes på www.superstreng.no. Nyt!