Det er mange rare og grunnløse kampanjer nå i valginnspurten, og dette usedvanlig ondsinnede amerikanskinpirerte eksempelet må ikke få unnslippe vår oppmerksomhet. Jeg snakker om nettstedet Urlesques opprop for å få en dag med et internett uten katter. Nærmere bestemt denne dagen, 9.9 2009.

Urlesque har laget traileren over, som oppsummerer budskapet i all sin gru. Her er alle de kjære og humoristiske kattebildene våre maltraktert for å få fram et ufyselig poeng: nettet trenger en pause fra kattene, og kattene trenger en pause fra nettet. Jeg oppfordrer alle mine lesere til å slå tilbake mot denne kampanjen på en måte de mener er passende. Jeg for mitt vedkommende velger å slå tilbake mot kampanjen slik:

Happy feet by you.
Ada & Linus: The First Days by you.
Ada & Linus: the lolcat version by you.

😉