…gikk fra oppgangen til borettslagets papirdunk, medbringende halvparten av de gule telefonkatalogene som ble dumpet innenfor ytterdøra for noen dager siden. Strategien fra papirmafiaen er åpenbar: vel vitende om at stadig flere reserverer seg mot telefonkatalogen, lar de være å legge katalogene på matta (noe som ville innebære at de måtte sjekke navnet mot et reservasjonsregister). Isteden legger de en stabel med én katalog per leilighet i trappa i første etasje. Ikke bare miljøuvennlig og respektløst overfor alle som har gjort seg umaken med å reservere seg, men i tillegg er katalogene også i veien for alle som bruker trappa hver dag. Og nei, katalogutdelerne er ikke alene. Når Aftenposten har tilbudskampanjer hender det også at alle gratiseksemplarene ligger i en haug innenfor ytterdøra. Grrrr… 🙁