werinurcourthouse.jpg

Creative Commons-lisenser kan lede til så mangt. Igår fikk jeg høre at Ada og Linus har dukket opp i siste nummer av Dyrenes Stemme, og idag meldte Rune at et bilde jeg tok av av dem er blitt brukt som illustrasjon til en artikkel om homofiles rett til å gifte seg i USA. Man vet aldri hva som dukker opp når man tillater remiks – her forleden ble jeg spurt om hva jeg ville syns om noen brukte et bilde av de søte små i en annonse for en restaurant som hadde katt på menyen – men i dette tilfellet kan jeg ikke annet enn applaudere høylydt. Selvsagt støtter Ada og Linus homofiles rettigheter! 🙂
Oppdatering: Som Jorunn påpeker, er Ada og Linus med dette blitt lolcats. Vet du ikke hva det er, sier du? Wikipedia har svaret, som alltid. Mens bloggen Icanhascheezburger har bildene, blant annet en drøss med virkelig morsomme som begynner med nettopp “Im in ur”.