Jeg er blitt bedt om å kommentere saken i Østlandssendinga i ettermiddag, og er på lufta litt etter 16. Skal etter beste evne forsøke å forklare hvorfor en sak som burde ha holdt seg i bloggosfæren (eller helst, om man skal dømme etter noen kommentarer, på epost) havnet i Dagbladet, og hva dette betyr i Den Store Sammenhengen.
Siste: Dagbladet forsøker å forsvare seg, og nå er også Unni Lindells blogg fjernet. Ser ut som om “Uventet avvik – det har oppstått en uventet feil” er i ferd med å bli en forfatter-omskrivning for “æsj nei, dette gidder jeg ikke mer”. 😉
Ekstra, ekstra: Anne Holt har en krass og bra posting om Dagbladet-artikkelen over, og trekker samme konklusjon som Lindell og Ragde.
Ekstra, ekstra, ekstra: “Uventet avvik” på Holt-bloggen også. Noe bør gjøres med feilmeldingen til Forfatterbloggen – dette avviket er jo etterhvert blitt noe man venter seg der i gården.