3107189807_3c7e4d32ef_b

Jeg skal kose meg med familie, venner og katter, og håper og ønsker at dere alle får anledning til å gjøre det samme (også uten katter, om dere skulle være så uheldige).

Her i huset har vi de senere årene donert storparten av pengene som tidligere gikk til julegaver til familiens voksne, til et godt formål. Det er en familietradisjon som har vokst frem etterhvert som det er blitt vanskeligere å kjøpe gode julegaver, simpelthen fordi alle forlengst har kjøpt seg  alt de ønsker seg og vel så det. Det var julaftenen da vi alle hadde kjøpt fancy olivenoljer til hverandre, at vi for alvor innså at det ikke kunne fortsette slik lenger.

Derfor gjør vi nå konsekvent en Karl-Bertil Jonsson, og gir gavepengene til noen som trenger dem mer. Kirkens Bymisjon, Kreftforeningen og Dyrebeskyttelsen er blant de verdige mottakerne som har pleid å få en ekstra slant på denne tiden. I år har hele summen gått til Leger uten grensers innsats i Kongo, av åpenbare årsaker. Intet mas eller press fra min side dette, bare en vennlig påminnelse i en høytid som først og fremst handler om å gi. 🙂