June tagget meg med memet «Sju ting du ikke trenger å vite om meg», og jeg følger gladelig opp. Det er hauger på hauger av totalt uinteressante ting jeg kunne ha viderebragt, men må man begrense seg så må man:
1. Jeg samler på kaffekopper og T-skjorter fra mine mest interessante reisemål og oppdragsgivere. PST-koppen og den grå Isle of Man-skjorten er favoritter.
2. Etter lengre tids studier av kattenes spisevaner, er jeg kommet til at Almo-varianten med kylling i gelé er mindre populær enn kylling med ost. Katter liker ost – kan det bli mer uinteressant?
3. Jeg er ingen stor tilhenger av søtt pålegg, men banan på brødskiva er jeg like glad i nå som da jeg oppdaget det sent på 1960-tallet en gang. Ketsjup på brødskiva kuttet jeg ut i åtteårsalderen, til felles glede og nytte.
4. Jeg utvikler alltid et godt forhold til mine frisører. De siste årene har Jorunn og jeg delt på utmerkede Helene på «Hår og Sånt» på Grünerløkka, hvilket gjør det ekstra interessant for oss. Men altså ikke for deg.
5. Jeg ser ikke sport på TV, med ett unntak: strong man-konkurranser. Det hersker antagelig bred enighet om at jeg ikke burde vite hvem Arild Haugen og Svend «Viking Power» Karlsen er, but there you are.
6. Robert Heinleins ungdomsklassiker Red planet er min foretrukne forkjølelseslitteratur.
7. Når sjansen byr seg, liker jeg å zappe godteri i mikrobølgeovnen. Bamsemums på full guffe gir interessante resultater.
Jeg er et sant renessansemenneske, som man forstår.  Hermed tagges Elin, Elisabeth, Jorunn, Rune, Espen, Thomas og Atle.