Jeg innrømmer det like ut: en elektrisk sykkel står stadig høyere på ønskelista. For bare et år siden var dette i lokal sammenheng et sært produkt som knapt ga google-treff på norsk, men nå har bladet På Sykkel nettopp publisert sin første (og gjennomgående svært positive) e-sykkeltest, samtidig som vi har fått en rekke forhandlere i Norge.

9

Et produkt det er solgt over hundre millioner av på verdensbasis begynner langsomt, men sikkert å få et gjennomslag her til lands, altså. Så hvorfor vil jeg ha det? Ikke fordi jeg vil cruise avgårde med beina i ro – i henhold til EØS-reglementet må man trå på pedalene for at motoren skal virke, og farten kan ikke overskride 25 km/t. Jeg vil ha elsykkel fordi:

  • Eldrift gjøre det lettere å trå i bakker, som det som kjent er noen av i Norge. Det betyr mindre svett ankomst til jobb = større sjanse for at man bruker sykkel til jobben.
  • Eldrift vil dramatisk øke aksjonsradien – opptil 80 km ved mye landeveissykling nevnes av På Sykkel. Drammen og Lillestrøm, here I come.
  • Eldrift vil gjøre vintersykling mindre tungt, og utvide sesongen ytterligere.
  • Elsykkel er mindre horribelt dyrt enn man skulle tro, selv i Norge. De billigste modellene ligger rundt 12 000, dvs 30 % mer enn en god manuell sykkel.
  • Elsykkel er utvilsomt et av de mest futuristiske kjøretøyene der ute, og egner seg dermed godt for en fremtidstenker. 😉

Når alt dette er sagt, er det ikke til å komme forbi at elsykkel er uaktuelt med min nåværende kroppsvekt. Det handler om belasting på motor og batteri, men først og fremst om at jeg for tiden trenger all den treningen jeg kan få. Jeg har med andre ord skaffet meg et utmerket incentiv for å gjennomføre et helsetiltak jeg har utsatt for lenge – å bli kvitt de siste, iherdige kiloene fra en ellers effektiv vektreduksjon tidlig i århundret.
Når det er gjort, er det ikke utenkelig at jeg neste 17. august ønsker meg en riktig stor fødselsdagspresang… 🙂