Som skjermdumpene fra henholdsvis 2000, 2003, 2005 og for noen dager siden viser (Wayback Machine kan brukes til så mangt), har denne nettadressen gjennomgått store visuelle endringer opp gjennom tidene. Bak hver av endringene har det ligget en slags strategi bak, og det er også tilfellet denne gangen. Ved å velge bloggmalen Mimbo, som har et magasinaktig utseende, håper jeg å få til en ryddigere forside som kan fremheve mer av skrivingen min.

Kategorispalten til venstre gjør nettopp dette: her finner du stoff som kanskje ikke har ligget på forsiden på mange år, men som likevel kan være lesverdig. At temaet er det samme som i 2050-bloggen er ingen tilfeldighet. Jeg er meget fornøyd med utseendet på sistnevnte blogg, men jeg innser at de nye familieomstendighetene gjør det helt urealistisk å vedlikeholde to blogger.

Derfor vil stoffet fra 2050-bloggen etterhvert havne her – en integrasjon som vil bli lettere takket være Mimbos struktur. Den første forsmaken på dette er RSS-feeden med interessante artikler fra min 2050-konto på del.ico.us i høyre marg. Designet og fargekodingen er på ingen måte ferdig (jeg er f.eks. ikke sikker på at nettkatten Linus skal forsvinne fra toppbanneret), så kom gjerne med innspill!